Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/70/109970/jnels.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/70/109970/jnels.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/70/109970/jnels.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/70/109970/jnels.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Översättning från svenska till engelska

From Swedish to English / Från svenska till engelska

In English

Du har en färdig text på svenska som du vill ska översättas till riktig engelska. Ge den till mig och jag översätter den åt dig.

Naturligtvis vill du att den engelska texten ska återge såväl tonen som känslan i ditt svenska original, så vi kanske måste diskutera en del detaljer. Jag kommer att arbeta med dig för att ta fram en text som exakt förmedlar vad du vill säger.

Se ett exempel på mitt arbete
WebCoast logoJag översatte nyligen WebCoasts allmänna informationssidor för WebCoast.
Du hittar min översättning här.
Den ursprungliga svenska texten är här (klicka på ”Om Webcoast”).

Priser
(angivna priser är utan moms – 25%)

För svenska texter med 500 ord eller mindre tar jag ut ett fast pris på SEK 1,20 /ord (€
0,14 /ord)
Minimipris SEK 100 (€ 11)

För längre texter tar jag ut ett pris/timme efter överenskommelse.
Minimipris SEK 600 (€ 68)

NB! / OBS!Tyvärr kan jag inte åta mig juridiska eller medicinska texter.
Jag kan inte heller hjälpa dig med översättning från engelska till svenska.

Vänligen kontakta mig innan du skickar mig texter att arbeta med.

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.